Alle ruimte voor jouw toekomst!

De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy biedt ruimte voor jouw toekomst! Dit is bij uitstek een plek waar starters en jonge gezinnen zich thuis voelen: een kindvriendelijke, veilige en groene buurt, waar tegelijkertijd alle voorzieningen bij de hand zijn. Daarvoor worden ruime eengezinswoningen, unieke twee-onder-één-kapwoningen en parkwoningen gerealiseerd met eigen tuin.

Woningcorporatie Waterweg Wonen en Dura Vermeer Bouw Zuid West BV gaan tot 2024 in De Nieuwe Vogelbuurt in een aantal deelplannen aantrekkelijke eengezinswoningen ontwikkelen. Met de sloop van 651 woningen & appartementen wordt ruimte gemaakt voor de realisatie van 411 koopwoningen en 19 sociale huurwoningen: 430 woningen in 3 deelplannen. De Nieuwe Vogelbuurt wordt daardoor een gerevitaliseerde, gevarieerde en veilige gezinswijk. Met behoud van het unieke, groene en kindvriendelijke karakter.

Eerste deelplan woonbuurt De Broedvogel

De 19 huurwoningen en 138 koopwoningen (fase 1, 2, 3 en 4) in het eerste deelplan ‘De Broedvogel’ zijn inmiddels gerealiseerd en bewoond. Fase 5 wordt nu gebouwd en fase 6 is uitverkocht. Je kunt dus rustig eens langs vliegen om zelf te beleven hoe je er kunt nestelen.

De Broedvogel fase 6 is uitverkocht!

Alle 16 ruime en complete eengezinswoningen aan de Reigerlaan en Torenvalklaan zijn verkocht. In fase 6 hebben de woningen een woonoppervlakte van minstens 116 m². Opvallend aan fase 6 is het grote kaveloppervlak, vanaf 121 m² tot 185 m² met een voor- en achtertuin. De prognose start bouw staat gepland in het eerste kwartaal van 2019.

De Broedvogel fase 5 in aanbouw

De verkoop van De Broedvogel fase 5 is gestart op 26 september 2017 en was in 6 weken uitverkocht! De bouw is begin mei 2018 gestart en oplevering eerste kwartaal 2019. In fase 5 worden 30 eengezinswoningen en 8 parkwoningen gerealiseerd met een woonoppervlakte van circa 116 m² tot 138 m².

De Broedvogel fase 1, 2, 3 en 4

Inmiddels zijn de fasen 1, 2, 3 en 4 verkocht en opgeleverd. De eerste vroege vogels hebben zich zomer 2016 genesteld in hun nieuwe woning. Vlieg gerust eens langs om de resultaten te bewonderen.

Tweede deelplan in ontwikkeling

De ontwikkeling van het tweede deelplan gaat binnenkort van start. In dit nieuwe deelplan, gelegen tussen de Spechtlaan, Meerkoetstraat, Zwanensingel en de Kindervallei, komen ongeveer 170 eengezinswoningen. Duurzaamheid staat centraal in dit nieuwe deelplan. Het is nog niet bekend wanneer de volgende fase in verkoop zal gaan. Houdt de website en de Facebook pagina van De Nieuwe Vogelbuurt in het oog om als eerste de nieuwtjes op te vangen.

Dura Vermeer

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze verkoopcoördinator Sheila Kuyvenhoven via telefoon 06 34 65 98 89 (zakelijk) of via e-mail verkoop@duravermeer.nl.

De hypotheekadviseurs van Fundament Advies zijn goed op de hoogte van De Broedvogel. Voor financiële vragen of hypotheekadvies nodigen zij je van harte uit op hun kantoor. Ook kun je bij Fundament Advies gluren naar de maquette van De Nieuwe Vogelbuurt.

Het laatste nieuws over de Vogelbuurt

Nieuws uit De Nieuwe Vogelbuurt

Update 'De Broedvogel' en de toekomstige ontwikkelingen in de nieuwe wijk! De Broedvogel De woningen in de vijfde fase van De Broedvogel zijn bijna gereed. De kopers moeten nog even geduld hebben, maar dan worden ook deze 38 woningen bewoond. Het wordt zo al een echte...

Lees meer

Start Verkoop De Broedvogel Fase 6

Het is bijna zover! Op donderdag 31 mei 2018 gaat de zesde fase van De Broedvogel in verkoop. Benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? In deze nieuwsbrief laten wij je de impressies zien van de woningen. Zit jouw droomhuis erbij? Tussen 18.00 en 20.00 uur start de...

Lees meer

Verkaveling bekend De Broedvogel Fase 6

Bekendmaking verkaveling De Broedvogel Fase 6 op Woonbeurs Vlaardingen Goed nieuws! De verkaveling van De Broedvogel Fase 6 is sinds 14 maart 2018 bekend. Dit nieuwste plan presenteren wij op zaterdag 17 maart 2018 op de woonbeurs Vlaardingen in de Grote Kerk. Start...

Lees meer