Prijsvraag

Vlieg mee over De Nieuwe Vogelbuurt

 

Bedenk jij de naam van het nieuwe plan?

De ontwikkeling is van start, maar er is alleen nog geen naam voor de tweede wijk in de Nieuwe Vogelbuurt. Heb jij een idee? Doe dan mee met de prijsvraag!

Spelregels
De enige voorwaarde is dat de naam voor het nieuwe plangebied ‘iets’ met vogels te maken heeft. Verder mag je je fantasie de vrije vlucht laten en wie weet cirkel jij straks écht boven de Nieuwe Vogelbuurt: in je privévliegtuig vanaf Rotterdam The Hague Airport!

Inzending
Jouw idee kan je vóór maandag 1 april 2019 aangeven onder het kopje ‘Woonwensen’ op jouw persoonlijk account. De winnaar wordt donderdag 4 april 2019 persoonlijk benaderd en bekend gemaakt. Je kan direct inloggen om jouw idee door te geven!

Persoonlijk account
Heb je nog geen persoonlijk account? Klik hier op je te registreren als belangstellende. Hierna ontvang je een bevestiging met wachtwoord om in te loggen in jouw persoonlijk account. Wij houden je na registratie op de hoogte van het project. Uitschrijven kan op ieder gewenst moment via je persoonlijk account.

Prijs

Een rondvlucht met Sand Air van 30 minuten over De Nieuwe Vogelbuurt of een omgeving naar keuze binnen een straal van 30 minuten vliegen. Voor een rondvlucht Rotterdam vliegt Sand Air met één van hun Cessna 172 vliegtuigen of de Tecnam P2010.

Passagiers
Per vliegtuig mogen 3 personen mee met een gezamenlijk gewicht van maximaal 240 kg.

Air Operator Certificate (AOC)
Sand Air is in het bezit van alle vereiste certficaten. Zo hebben zij het Air Operator Certificate (AOC) onder nummer: NL-AOC-60/9. Het AOC is afgegeven door het Ministerie Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT) voorheen het Ministerie van Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW).

De route
Na met de piloot een route te hebben bepaald, bijvoorbeeld boven De Nieuwe Vogelbuurt, Skyline van Rotterdam of jouw huis, ga je de lucht in om alles in werkelijkheid te beleven.
Natuurlijk maakt Sand Air boven de locatie nog een extra rondje zodat je alles goed ziet en om nog een paar mooie foto’s te maken. Al met al een bijzondere ervaring.

Bekijk hun website!

 

Het gebruik van de vlucht met Sand Air is voor eigen risico van de gebruiker. Dura Vermeer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.