Er is goed nieuws! Op zaterdag 11 maart 2017 van 10.00 tot 16.00 uur start de verkoop van De Broedvogel Fase 4, De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen. Wil jij je hier nestelen? Noteer dan deze datum in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Start verkoop tijdens Woonbeurs Vlaardingen 2017

Op 11 maart onthullen wij, op de Woonbeurs Vlaardingen 2017, alles van het allernieuwste plan: De Broedvogel fase 4. Op dit event met vrije inloop kun je onder meer turen naar de beelden, de verschillende woningtypes, de plattegronden, de verkaveling en de opties.

Nieuw woningtype: de luxe parkwoning

In fase 4 wordt ook een nieuw type woning onthuld: de luxe parkwoning aan de Spechtlaan. Deze ruime eengezinswoning van 126 m2 tot 138 m2 woonoppervlak kent nóg meer jaren-30 stijlelementen. Zes van de acht woningen hebben een riante jaren-30 dakkapel op de extra grote hoge zolder. Volop mogelijkheden om aan de standaard 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping, nog meer bruikbare woonruimte op de 2e verdieping toe te voegen. Voor bijvoorbeeld meer slaapkamers.

De Kindervallei, het groene hart van de Nieuwe Vogelbuurt

Vrij uitzicht gegarandeerd! Want de luxe parkwoningen liggen bovendien tegenover het park De Kindervallei. In dit groene hart van de Nieuwe Vogelbuurt kunnen kinderen van alle leeftijden volop buiten spelen. Volleyballen, voetballen, met water spelen, klauteren of gewoon gezellig in het gras picknicken. Het kan er allemaal. Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor het uitzichtpunt midden in het park: de heuvel waar kinderen van af kunnen roetsjen.

Binnenkort meer nieuws

We staan te trappelen om je binnenkort nog meer van het nieuwste plan te kunnen onthullen. Houdt onze website www.denieuwevogelbuurt.nl en onze Facebook pagina in het oog om als eerste de nieuwtjes op te vangen.

Graag tot ziens op de Woonbeurs Vlaardingen 2017!

Hartelijke groet,
Het verkoopteam van De Broedvogel fase 4

Ps. Volg ons op Facebook en houd deze website in het oog. Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan blijf je automatisch op de hoogte.