Volgende week donderdagavond 30 juni start de verkoop voor de 26 ruime eengezinswoningen en 6 unieke twee-onder-één-kapwoningen van De Broedvogel fase 3. Wil jij je nestelen in één van deze nieuwste 32 woningen? Zorg dan dat je erbij bent.

Op 13 juni onthulden wij tijdens de voorverkoop de eerste beelden voor deze fase. Tijdens de start verkoop kun je de definitieve beelden, de verschillende woningtypes, de plattegronden, de verkaveling en de opties bekijken. Ook de VON-prijzen zijn nu definitief.

  • 26 eengezinswoningen | 126 – 134 m² | vanaf € 239.000 v.o.n.
  • 6 twee-onder-één-kapwoningen | 125 – 147 m² | vanaf € 265.000 v.o.n.

Vlieg aan bij De Vreemde Vogel
De start verkoop vindt plaats op donderdag 30 juni 2016 van 19.00 tot 21.00 uur. Het event met vrije inloop wordt, net als de voorverkoop, gehouden op de toepasselijke locatie van “De Vreemde Vogel” aan de Van Baerlestraat 252 in Vlaardingen.

Woonwensen
Die avond krijg je de gelegenheid om vragen te stellen en jouw voorkeuren te bespreken. Kies vervolgens jouw gewenste woning uit en bepaal de belangrijkste opties. Dan ontvang je gelijk in vogelvlucht de totaalprijs van verkoopcoördinator Petra Kneppers van Dura Vermeer of van één van de makelaars van Makelaardij Thuis. Daarmee kun je, als je dat nog niet gedaan hebt, naar jouw hypotheekadviseur voor de verplichte financiële haalbaarheidscheck.

Financieel advies
Voor alle financiële vragen zijn de adviseurs van Fundament Advies aanwezig om deze te beantwoorden. Zij zijn goed op de hoogte van het project De Broedvogel én natuurlijk van de laatste mogelijkheden op het gebied van hypotheken. Hiermee krijg je het juiste gevoel hoe je jouw droompaleis kunt financieren.

Inschrijven
Om alles thuis nog eens rustig op je gemak door te nemen, ontvang je van ons een verkoopbrochure voor de 26 eengezinswoningen of voor de 6 twee-onder-één-kapwoningen, en het inschrijfformulier. Binnen zeven dagen, tot vrijdagmiddag 8 juli 2016 om 12.00 uur, kun je je vervolgens inschrijven op één van de woningen.
Dura Vermeer zal de woningen toewijzen. Vanaf dinsdag 12 juli krijg je te horen of je één van de gelukkigen bent.

Vernieuwde website online
Kun je er donderdagavond niet bij zijn, bezoek dan de vernieuwde website www.denieuwevogelbuurt.nl. Daar is ook verkoopinformatie te vinden, inclusief de toelichting op de inschrijvingsprocedure. Dan kun je alvast een beetje broeden op waar je wil wonen in De Broedvogel fase 3.We kijken uit naar jouw komst!

Hartelijke groet,
Het verkoopteam van De Broedvogel fase 3

p.s. volg ons op Facebook en houd onze website www.denieuwevogelbuurt.nl in het oog.