Start verkoop De Broedvogel Fase 5 op dinsdag 26 september 2017

Er is goed nieuws! Op dinsdagavond 26 september 2017 van 18.00 tot 20.00 uur start de verkoop van De Broedvogel Fase 5, De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen. Wil jij je hier nestelen? Noteer dan deze datum in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Start verkoop

Op 26 september onthullen wij, in het sportcafé op locatie van Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel 9 te Vlaardingen, alles van het allernieuwste plan: De Broedvogel Fase 5. Op dit event met vrije inloop kun je onder het genot van een drankje onder meer turen naar de beelden, de verschillende woningtypes, de plattegronden, de verkaveling en de opties. De woonoppervlaktes variëren van 116 m2 tot 138 m2, de kaveloppervlaktes van 102 m2 tot maar liefst 170 m2! Uiteraard worden dan ook de VON-prijzen bekend gemaakt van de 30 eengezinswoningen en 8 parkwoningen. De Broedvogel Fase 4 was binnen twee maanden uitverkocht, dus dat belooft wat voor Fase 5! Het is lekker wonen in De Nieuwe Vogelbuurt.

Nieuwe architectuurstijl Chique en het bekende Statig

In Fase 5 wordt ook een nieuwe architectuurstijl onthuld: ‘Chique’. Maar liefst 23 van de 38 woningen worden met deze nieuwe architectuurstijl uitgevoerd, waarvan een groot gedeelte aan de Torenvalklaan. Chique onderscheidt zich met een genuanceerde rode gevelsteen, een wit uitkragend kader rondom de kwarts-grijze kozijnen, en een genuanceerde bruine gevelsteen in liggend tegelverband tussen de kaders. Een chique, luxe en moderne uitstraling dus.

De overige 15 woningen krijgen de architectuurstijl ‘Statig’, welke ook in Fase 4 wordt gerealiseerd. ‘Statig’ kenmerkt zich met een rustige donkerder paars-rode gevel met een antraciete plint. Elke woning heeft een Frans balkon op de eerste verdieping aan de voorzijde. De okerbruine voordeur en de blauwe accenten in de kozijnen geven de woning een frisse verschijning.

Naar verwachting gaat De Broedvogel Fase 6, gesitueerd aan de oostelijke zijde van de Torenvalklaan, begin 2018 in verkoop. Hoewel het woningbouwprogramma van Fase 6 nog niet bekend is, weten we wel dat ook hier de architectuurstijl Chique zal worden gebruikt. Daarmee heeft elke entree in De Broedvogel straks een eigen herkenbare en even unieke architectuurstijl.

De luxe parkwoning komt terug in Fase 5

Net als in Fase 4 komt de luxe parkwoning met haar ruime dakkapellen en nóg meer jaren-30 stijlelementen ook in Fase 5 terug. Deze ruime eengezinswoning heeft 126 m2 tot 138 m2 woonoppervlak en minimaal 121 m2 kaveloppervlak, de hoekwoningen zelfs tot 165 m2 met een diepe achtertuin op het noordwesten voor een heerlijke barbecue in de middag- en avondzon.

Zes van de acht woningen hebben een riante jaren-30 dakkapel op de extra grote hoge zolder. Volop mogelijkheden om aan de standaard 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping, nog meer bruikbare woonruimte op de 2e verdieping toe te voegen. Voor bijvoorbeeld slapen, studeren of je hobby.

De Kindervallei, het groene hart van de Nieuwe Vogelbuurt

Vrij uitzicht gegarandeerd! Want de luxe parkwoningen liggen bovendien tegenover het park De Kindervallei. In dit groene hart van de Nieuwe Vogelbuurt kunnen kinderen van alle leeftijden volop buiten spelen. Volleyballen, voetballen, met water spelen, klauteren of gewoon gezellig in het gras picknicken. Het kan er allemaal.

Vanaf woensdag 27 september alles online

Wie niet aanwezig kan zijn tijdens het verkoopevent, kan voor een verkoopbrochure vanaf woensdag 27 september terecht bij Makelaardij Thuis in Vlaardingen. Op onze website www.denieuwevogelbuurt.nl onder ‘woningaanbod’ vind je dan ook de tekeningen met plattegronden, doorsneden, gevels en opties. Die kan je inzien op de PC, tablet en smartphone. Daarmee besparen wij een enorme berg onnodige papierverspilling. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere en groene wereld.

Inschrijven kan tot maandag 9 oktober 2017 inclusief Financiële Haalbaarheidscheck

Willen jullie in aanmerking komen voor een woning in het project De Broedvogel Fase 5 te Vlaardingen? Dan vragen wij te reageren vóór maandagmiddag 9 oktober 2017 om 12.00 uur. Dat doe je door een volledig ingevuld inschrijfformulier PLUS de bijlage Financiële Haalbaarheidscheck bij ons in te leveren.

De Financiële Haalbaarheidscheck Fase 5 is het, door een gecertificeerde geldverstrekker of hypotheekadviseur getoetste en volledig ingevulde en ondertekende document “Financiële Haalbaarheidscheck“ (voorzien van bedrijfsstempel), welke binnenkort (uiterlijk 12 september) is te downloaden van de website of vanaf 26 september als losse leaflet in de verkoopbrochure is opgenomen. Tot die tijd kan je voorlopig gebruik maken van het document Financiële Haalbaarheidscheck De Broedvogel Fase 4, welke een hypotheekadviseur dan na 12 september moet vervangen door het volledig ingevulde document “Financiële Haalbaarheidscheck“ van De Broedvogel Fase 5! Een volledig ingevulde ‘Financiële Haalbaarheidscheck Fase 4’ wordt niet in behandeling genomen.

Ook aspirant-kopers die zich eerder hebben ingeschreven voor bijvoorbeeld Fase 4 wordt gevraagd een update te laten stempelen op een formulier ‘Financiële Haalbaarheidscheck Fase 5’, én het inschrijfformulier voor Fase 5 volledig ingevuld in te leveren. Er kan immers in een (half) jaar tijd iets gewijzigd zijn aan je financiële of persoonlijke situatie wat van invloed is.

Hypotheekadvies vind je bij Fundament Advies

Onze samenwerkingspartner Fundament Advies staat klaar om je te helpen met de financiële haalbaarheidscheck. Hier zijn geen kosten aan verbonden en ze bieden een aanrtrekkelijke korting op de adviestarieven speciaal voor alle kopers van Fase 5. Maak dus snel een afspraak! Bellen kan tijdens kantooruren op nummer 010 – 460 89 00, of laat je bellen door een mail te sturen naar info@fundament-advies.nl onder vermelding van ‘Verzoek afspraak financiële toets De Broedvogel fase 5’. Dat kan al voorafgaand aan het verkoopevent!

Bijkomend voordeel: onze lokale onafhankelijk partner Fundament Advies wordt door ons als enige financiële adviseur inhoudelijk op de hoogte gebracht van het woningbouwprogramma, de opties en (voorlopige) prijzen. Daarnaast vind je de maquette van De Nieuwe Vogelbuurt bij Fundament Advies. Ook staat zij in direct contact met de ontwikkelaar van dit bouwplan. Fundament Advies is dan ook als geen ander in staat een juiste inschatting  te maken welke woning(en) het beste bij je past. Tot slot is Fundament Advies volledig op de hoogte van de aantrekkelijke kortingen die aanbieders geven voor een duurzame woning in de Nieuwe Vogelbuurt. Waar vind je dat elders?

Toewijzen van de woningen

Op dinsdag 10 oktober 2017 worden de woningen door de ontwikkelaar toegewezen. Er vindt dus geen loting plaats. De Toelichting procedure toewijzing De Broedvogel Fase 5, vind je onder meer op de website.

Planning

Als de verkoop voorspoedig verloopt, verwachten wij in het tweede kwartaal van 2018 te starten met de bouw en worden de woningen volgens planning in het eerste kwartaal van 2019 opgeleverd. Een en ander is mede afhankelijk van de gemeentelijke procedures en de ontwikkelingen in de bouw (metselaars, levering materialen etcetera). Dat hoeft geen vertraging te betekenen, het kan ook tot een versnelling leiden.

Meer nieuws

Houdt onze website www.denieuwevogelbuurt.nl en onze Facebook pagina van De Nieuwe Vogelbuurt in het oog om als eerste de nieuwtjes op te vangen. Graag tot ziens op dinsdag 26 september aanstaande!

Hartelijke groet,
Het verkoopteam van De Broedvogel Fase 5

Ps. Volg ons op Facebook en houd deze website in het oog. Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan blijf je automatisch op de hoogte.