Het is bijna zover! Op donderdag 31 mei 2018 gaat de zesde fase van De Broedvogel in verkoop. Benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? In deze nieuwsbrief laten wij je de impressies zien van de woningen. Zit jouw droomhuis erbij? Tussen 18.00 en 20.00 uur start de verkoop in Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel 9. Zet 31 mei in grote letters in je agenda!

Aan de Reigerlaan en Torenvalklaan komen 16 ruime en complete eengezinswoningen met architectuurstijl Chique. Fraaie genuanceerde rood-bruine bakstenen muren met witte kaders, stijlvolle donkergrijze pannen, jaren-30 dakoverstekken met maar liefst 9 zwarte zonnepanelen op het dak wat nog gunstiger is voor je energierekening.

De woningen zijn 9,6 meter diep, hierdoor is het woonoppervlak minstens 116 m². Enkele woningen krijgen een verhoogd dak. Dit zorgt voor extra ruimte op zolder, gebruiksgemak en totaal 124 m² woonoppervlak. Opvallend aan De Broedvogel Fase 6 is het grote kaveloppervlak. Vanaf 121 m² tot 185 m², met een voor- en achtertuin. Inclusief een berging die bereikbaar is via het achterpad.

Verkooplocatie: Sportcentrum Vlaardingen

Het verkoopevent vindt plaats in Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel 9. In het sportcafé kun je onder het genot van een drankje onder meer turen naar de beelden, de maquette, de verschillende woningtypes met plattegronden, de verkaveling en de opties. Tussen 18.00 en 20.00 uur kun je bij het Sportcentrum binnenlopen om je te laten informeren over Fase 6.

Het verkoopteam

Sheila Kuyvenhoven en Petra Kneppers zijn de verkoopcoördinatoren van Dura Vermeer en zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. In nauwe samenwerking met hypotheekadviseur Fundament Advies verzorgen zij de verkoop van De Broedvogel Fase 6. De adviseurs van Fundament Advies zijn met de start verkoop ook aanwezig om financiële vragen te beantwoorden.

Hypotheekadvies vind je bij Fundament Advies

Om in aanmerking te komen voor een woning in De Broedvogel Fase 6, dient elke aspirant-koper een ‘Financiële haalbaarheidstoets’ uit te laten voeren door Fundament Advies. Fundament Advies voert deze toets kosteloos voor je uit. Zij nodigen je van harte uit op hun kantoor aan de Korte Hoogstraat 8A in Vlaardingen.

Maak een afspraak

Je kunt Fundament Advies nu al bellen voor een afspraak om een financiële haalbaarheidstoets te laten uitvoeren. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bellen kan tijdens kantooruren op nummer 010 – 460 89 00, of laat je bellen door een mail te sturen naar info@fundament-advies.nl onder vermelding van ‘Verzoek afspraak financiële toets De Broedvogel Fase 6’.

Vanaf vrijdag 1 juni 2018 alles online

Kun je er niet bij zijn op donderdag 31 mei 2018? Vanaf vrijdag 1 juni 2018 kun je terecht bij Fundament Advies voor de verkoopbrochure. Op onze website van De Nieuwe Vogelbuurt onder ‘woningaanbod’ vind je dan ook de tekeningen met plattegronden, doorsneden, gevels, opties en inschrijfformulieren. Die kan je inzien op de PC, tablet en smartphone. Daarmee besparen wij een enorme berg onnodige papierverspilling. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere en groene wereld.

Inschrijven tot donderdag 14 juni 2018

Wil je in aanmerking komen voor een woning in De Broedvogel Fase 6 te Vlaardingen? Reageer dan tussen donderdag 31 mei 2018 en donderdag 14 juni 2018 vóór 12.00 uur. Zorg dat de financiële haalbaarheidstoest bij Fundament Advies uitgevoerd is en lever het inschrijfformulier volledig ingevuld bij ons in op verkoop@duravermeer.nl.

De formulieren zijn vanaf 31 mei 2018 te downloaden van de website en deze zijn als losse leaflet in de verkoopbrochure opgenomen.

Alleen formulieren van De Broedvogel Fase 6 worden in behandeling genomen. Ook aspirant-kopers die zich eerder hebben ingeschreven voor bijvoorbeeld Fase 5 wordt gevraagd een update door Fundament Advies te laten doorrekenen. Er kan immers in een (half) jaar tijd iets gewijzigd zijn aan de financiële situatie wat van invloed is.

Toewijzen van de woningen

Op maandag 18 juni 2018, en niet op vrijdag 15 juni zoals aangegeven in de nieuwsbrief, worden de woningen door de ontwikkelaar toegewezen. Er is dus geen sprake van loting.

Planning

Als de verkoop voorspoedig verloopt, verwachten wij in het eerste kwartaal van 2019 te starten met de bouw en worden de woningen volgens planning in het derde kwartaal van 2019 opgeleverd.

Meer nieuws

Houdt onze website www.denieuwevogelbuurt.nl en onze Facebook pagina van De Nieuwe Vogelbuurt in het oog om als eerste de nieuwtjes op te vangen.

Graag tot ziens op donderdag 31 mei van 18.00 tot 20.00 uur!