Bekendmaking verkaveling De Broedvogel Fase 6 op Woonbeurs Vlaardingen

Goed nieuws! De verkaveling van De Broedvogel Fase 6 is sinds 14 maart 2018 bekend. Dit nieuwste plan presenteren wij op zaterdag 17 maart 2018 op de woonbeurs Vlaardingen in de Grote Kerk. Start verkoop Fase 6 wordt verwacht in mei 2018.

Samen met Gemeente Vlaardingen en Waterweg Wonen hebben we gebroed over de beste verkaveling en invulling van De Broedvogel Fase 6. Belangrijk was dat de verkaveling en invulling van Fase 6 aansloot op het totale stedenbouwkundige plan van De Nieuwe Vogelbuurt.

Plannen delen
Maar we zijn eruit! Dus hoogste tijd om onze plannen met jullie te delen. In Fase 6, deels gelegen aan de Reigerlaan en grotendeels aan de Torenvalklaan, worden 16 eengezinswoningen gerealiseerd. Op 17 maart onthullen wij, op de Woonbeurs Vlaardingen 2018, het allernieuwste plan. Kom zaterdag turen naar de verschillende woningtypes, de plattegronden, de verkaveling en de opties.

Fase 6: 16 eengezinswoningen
Er worden 16 eengezins koopwoningen aangeboden. Het zijn hetzelfde type woningen als in Fase 5 aan de Torenvalklaan, met architectuurstijl Chique. De woningen zijn 9,6 meter diep. Hierdoor is het woonoppervlak minstens 116 m2. Enkele woningen krijgen een verhoogd dak, met extra ruimte op zolder voor nog meer gebruiksgemak en totaal 124 m2 woonoppervlak. Voor nog meer dagelijks plezier van je nieuwe woning kan de woonkamer verlengd worden met een uitbouw van 1,2 of 1,8 tot zelfs 2,4 meter.

Inclusief luxe keuken
Alle woningen krijgen een zelf samen te stellen luxe keuken ter waarde van 8.000 euro. Het gastentoilet op de begane grond en de badkamer inclusief tweede toilet op de eerste verdieping zijn luxe uitgevoerd met sanitair van bekende merken als Villeroy & Boch en Hansgrohe.

Groot kaveloppervlak
Opvallend aan Fase 6 is het grote kaveloppervlak. Vanaf 118 m2 tot 185 m2, met een voortuin én achtertuin. Inclusief een berging die bereikbaar is via het achterpad.

Makelaar
Sheila Kuyvenhoven en Petra Kneppers zijn de verkoopcoördinatoren (makelaars) van Dura Vermeer. Zij verzorgen, in nauwe samenwerking met hypotheekadviseur Fundament Advies, de verkoop van De Broedvogel Fase 6. Sheila en Petra zijn beiden zaterdag op de woonbeurs.

Hypotheekadvies vind je bij Fundament Advies
De hypotheekadviseurs van Fundament Advies zijn goed op de hoogte van De Broedvogel. Voor financiële vragen of hypotheekadvies kun je op zaterdag bij de stand van Fundament Advies terecht. Je kunt ze vinden naast de stand van Dura Vermeer.

Haalbaarheidstoets
Een inschrijving voor een koopwoning in De Nieuwe Vogelbuurt gaat samen met een financiële haalbaarheidstoets. Deze toets is voor jou kosteloos en wordt afgenomen door onze partner Fundament Advies. Het staat je vrij om na toewijzing van de woning een andere hypotheekadviseur te raadplegen voor het regelen van de financiering.

Op het gemak
Om alles thuis nog eens rustig op je gemak door te nemen, ontvang je op de woonbeurs een folder met de belangrijkste informatie en een speciale aanbieding van Fundament Advies.

Tot zaterdag op de Woonbeurs Vlaardingen 2018!

Hartelijke groet,
Het verkoopteam van De Nieuwe Vogelbuurt