Win jij de overnachting in het Vogelhuis deze zomer?

De Nieuwe Vogelbuurt wordt de komende jaren omgetoverd tot een vernieuwde buurt met eengezinswoningen en vogelrijke tuinen. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. De Broedvogel fase 3, met 26 eengezinswoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen wordt in 2017 gebouwd. De volgende fasen volgen erna.

Onlangs is op locatie van De Vreemde Vogel in Vlaardingen de verkoop van De Broedvogel fase 3 gestart. Het leek ons een leuk idee om deze bijzondere plek in Vlaardingen extra in het zonnetje te zetten door een win-actie op Facebook te plaatsen. En om Vlaardingers (en omgeving) de kans te bieden tijdens de zomervakantie van 2016 op een gekke plek in eigen stad vakantie te vieren. Doe jij ook mee?

Win jij een overnachting in je eigen Vogelhuis in Vlaardingen?

Lekker nestelen in je eigen stad. In De Vreemde Vogel in Vlaardingen. Voor 2 volwassenen + 2 kinderen tijdens de zomervakantie 2016 in Vlaardingen. Wil je dat? Dan moet je het volgende doen:

 1. Like, als je dat nog niet gedaan hebt, de Facebook-pagina van ‘De Nieuwe Vogelbuurt
 2. Reageer op het bericht van ‘De Nieuwe Vogelbuurt’ waarom jij vindt dat jij die overnachting moet winnen (voor jezelf of voor iemand anders?)
 3. Deel het Facebook-bericht (openbaar!) op je eigen Facebook-pagina

Doe dat allemaal vóór zondagavond 10 juli 2016 om 23.59 uur, want dan sluit de reactietermijn.

Spelregels:

 1. De prijs betreft: 1 gratis overnachting voor maximaal 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen) inclusief ontbijt in kamertype “Vogelhuis” van De Vreemde Vogel, op basis van beschikbaarheid en te boeken in overleg met de directie van B&B De Vreemde Vogel te Vlaardingen. Deze prijs ter waarde van € 175,- wordt aangeboden door Dura Vermeer Zuid West BV.
 2. Op maandag 11 juli kiest een vakkundige jury de 3 beste reacties op het bericht.
 3. De namen achter de 3 beste reacties worden in een grabbelton gestopt: 3 verschillende namen dus.
 4. Petra Kneppers Dura Vermeer (verkoopcoördinator) trekt vervolgens blind uit de grabbelton 1 winnaar, die de overnachting wint (filmpje).
 5. Petra Kneppers Dura Vermeer trekt vervolgens uit de grabbelton blind, de net-niet-winnaar nummer 2 en de net-niet-winnaar nummer 3 (filmpje).
 6. Met de winnaar wordt via Facebook contact gezocht. Indien de 1e winnaar niet binnen 7 dagen reageert op ons bericht, vervalt zijn/haar prijs en wordt contact gezocht met nummer 2. Indien de 2e winnaar ook niet binnen 7 dagen reageert op ons bericht, vervalt zijn/haar prijs en wordt contact gezocht met nummer 3. Dit alles omdat de overnachting tijdens de zomervakantie van 2016 geboekt moet worden.
 7. Zodra wij contact hebben gevonden met de winnaar, plaatsen wij het filmpje van de trekking op Facebook en worden de namen van de 3 winnaars dus bekend gemaakt.
 8. De winnaar neemt vervolgens contact op met De Vreemde Vogel om de prijs in ontvangst te nemen en de kamer in het Vogelhuis te boeken (op basis van beschikbaarheid). Van dit heugelijke feit wordt een foto gemaakt, welke op Facebook wordt geplaatst.
 9. De winnaar of diens relatie(s) die in het Vogelhuis mag overnachten, wensen wij een rustgevende bijzondere nacht toe.
 10. Over de uitslag wordt niet gediscussieerd.
 11. Medewerkers van Dura Vermeer Bouw Zuid West BV, Fundament Advies en Makelaardij Thuis mogen deelnemen aan deze actie, maar zijn uitgesloten om de overnachting in het Vogelhuis te winnen. Voor medewerkers van Gemeente Vlaardingen en Waterweg Wonen die een directe relatie hebben met het project De Broedvogel, geldt eveneens dat zij mogen deelnemen aan deze actie, maar uitgesloten zijn om te winnen.

Lekker op vakantie in je eigen stad….

Is het een B&B-hotel, een trouwlocatie, een kinderspeeltuin of een theehuis? Zeg jij het maar wat De Vreemde Vogel is. Wij vinden het in ieder geval een verrassende plek in Vlaardingen voor jong en oud. En plek waar je samen kunt genieten van het goede (buiten)leven, lekker eten & drinken en je gedachten laten vliegen! De Vreemde Vogel is een kindvriendelijke plek voor alle leeftijden.

De voormalige boerderij van De Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen. Vlaardingen is de groenste gemeente van Nederland en heeft een historisch en cultureel stadscentrum. De locatie bevindt zich aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland en op fietsafstand van Delft, Rotterdam en het strand van Hoek van Holland.

Het terras aan het water, de boerderij en het tuinhuis zorgen bij zowel warme zomerdagen als bij guur herfstweer voor een plek om heerlijk te genieten. Geniet onderuitgezakt van een lekker kopje koffie, eet huisgemaakte taarten, verse broodjes & salades, ijsjes of een borrel. Lekker relaxed! Of drink een koud biertje of een rosé aan het water. Kinderen vermaken zich ondertussen in de speeltuin.

Het is ook een hotel met 10 buitenkamers die het hele jaar door zijn te boeken. Kamers in de vorm van een vogelhuisje, vliegtuig, caravan op stok en andere bijzondere slaapplekken om te nestelen. Altijd met privé-sanitair, uitgebreid streekontbijt en opgemaakte bedden. Allemaal bedacht rond het thema “de vreemde vogel”. Voor paradijsvogels, nieuwsgierige eksters, slimme oehoe’s, kippen en ander gevogelte dat zich hier uitstekend thuis voelt.

Het vogelhuis: een bijzondere hotelovernachting

Slapen in je eigen stad. Hangend in de boom. Slapen tussen de vogels. Het gezin is compleet. Gezelligheid ten top! Het vogelhuis met slaapvide biedt plaats aan 4 personen.

Het privé-sanitair met douche, wc en wastafel in de grote “regenton” ligt direct naast het vogelhuis. Een platenspeler, kleine zithoek en privé-terras maken het vogelhuis tot een stijlvolle en complete slaapplek op hoogte.

Kenmerken: 2-persoons boxspring, twee 1-persoons boxsprings, kleine zithoek, douche, wc, wastafel en eigen buitenzitje. Inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, verwarming, waterkoker met koffie/thee en uitgebreid ontbijtbuffet in de boerderij (of tegen meerprijs ontbijt op bed). Honden zijn helaas niet welkom.