Op maandagavond 13 juni onthulden wij tijdens een voorverkoop de plannen voor de 26 ruime eengezinswoningen en 6 unieke twee-onder-één-kapwoningen in De Broedvogel fase 3. Op donderdagavond 30 juni van 19.00 tot 21.00 uur start de verkoop. Wil jij je nestelen in één van de 32 woningen? Noteer dan deze datum in je agenda en zorg dat je erbij bent!

We hebben op de Woonbeurs Vlaardingen op 12 maart heel veel waardevolle informatie gekregen van iedereen die langs is gevlogen. Bezoekers konden in onze stand onder andere aangeven wat hun woonwensen zijn, welke gevelstijl hun het meest aanspreekt en hun mening geven over de plattegronden van de twee-onder-één-kapwoningen. We hebben veel goede ideeën ontvangen die we hebben verwerkt in het ontwerp van De Broedvogel fase 3.

Definitief beeldmateriaal 

Op 13 juni onthulden wij het resultaat en dat kun je op 30 juni opnieuw begluren. Je kunt dan turen naar de definitieve beelden, de verschillende woningtypes, de plattegronden, de verkaveling en de opties. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen, jouw voorkeuren te bespreken en misschien ontmoet je ook al jouw toekomstige buren…

Beleef jouw droomhuis in 3D   

Gevoel krijgen met wat we gaan bouwen, woonsferen proeven en zien waar jouw droomhuis staat? Vlieg in 3D door jouw nieuwe woning en beleef meteen wat de investering is van bijvoorbeeld een uitbouw en wat dat voor ruimtelijk effect heeft. Of hoe jouw slaapkamer met inloopkast eruit komt te zien.

Kies je woning uit

Kies vervolgens jouw gewenste woning uit, bepaal de belangrijkste opties en je krijgt gelijk in vogelvlucht een prijsindicatie van verkoopcoördinator Petra Kneppers van Dura Vermeer of van één van de makelaars van Makelaardij Thuis. Daarmee kun je naar jouw hypotheekadviseur voor de (verplichte) financiële toets.

Voor alle financiële vragen zijn de adviseurs van Fundament Advies aanwezig om deze te beantwoorden. Zij zijn goed op de hoogte van het project De Broedvogel én natuurlijk van de laatste mogelijkheden op het gebied van hypotheken. Hiermee krijg je het juiste gevoel of je jouw droompaleis kunt financieren.

  • 26 eengezinswoningen | 126 – 134 m2 | 3 slaapkamers + tuin + berging | vanaf € 239.000 v.o.n.
  • 6 twee-onder-één-kapwoningen | 125 – 147 m2 | 3 slaapkamers + tuin + berging | vanaf € 265.000 v.o.n.
Verkoop 30 juni, inschrijven vóór vrijdag 8 juli 2016 om 12.00 uur

Zo ben jij goed en op tijd voorbereid op de daadwerkelijke verkoop op donderdagavond 30 juni 2016. Tijdens deze avond ontvang je van ons de verkoopbrochure en het inschrijfformulier, waarmee je je binnen zeven dagen kunt inschrijven. Op vrijdag 8 juli 0m 12.00 uur sluit de inschrijvingstermijn namelijk.

Heb je interesse in een woning van fase 3 en heb je nog geen afspraak gemaakt met jouw financieel adviseur (hypotheekadviseur / geldverstrekker)? Doe dat dan vóór vrijdag 8 juli 2016, want onderdeel van de inschrijvingsbescheiden betreft de financiële haalbaarheidscheck.

We houden rekening met de start van de Vlaardingse zomervakantie vanaf 11 juli en willen graag vóór die datum de woningen kunnen toewijzen.

Noteer in je agenda
  • Start verkoop: 30 juni 2016 van 19.00 – 21.00 uur 

Het event met vrije inloop wordt, net als de voorverkoop, gehouden op de toepasselijke locatie van “De Vreemde Vogel” aan de Van Baerlestraat 252 in Vlaardingen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de start verkoop door een e-mail met jouw contactgegevens te sturen naar info@denieuwevogelbuurt.nl. We kijken uit naar jouw komst op 30 juni!

Hartelijke groet,
Het verkoopteam van De Broedvogel fase 3

Verkoopteam De Broedvogel logo

Ps. Volg ons op Facebook en houd deze website www.denieuwevogelbuurt.nl in het oog. Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan blijf je automatisch op de hoogte.