Wonen in De Nieuwe Vogelbuurt?

Op dit moment zijn alle woningen in het eerste deel van de nieuwbouwwijk – De Broedvogel – verkocht. Achter de schermen zijn woningcorporatie Waterweg Wonen en Dura Vermeer Bouw Zuid West BV druk bezig met de voorbereidingen van het tweede deel – De Zangvogel – in De Nieuwe Vogelbuurt.

Net als De Broedvogel krijgt ook De Zangvogel een gevarieerde opzet. Er komen 174 woningen bij, in verschillende fasen. De locatie van de eerste fase is de hoek Spechtlaan/Meerkoetstraat. Elke fase krijgt een andere invulling met eengezinswoningen. Dat maakt het wonen in De Nieuwe Vogelbuurt leuk voor iedereen. Zeker voor starters en jonge gezinnen is er geen fijnere plek in Vlaardingen en omgeving te vinden: de nieuwbouw grenst aan de grote kindervallei die centraal een plekje krijgt in de wijk. Urenlang speelplezier met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes verzekerd!

Planning

De Zangvogel fase 1

Er worden in totaal 67 eengezins koopwoningen aangeboden en er komt een nieuwe architectuurstijl. De woningen zijn in basis groter én energieneutraler dan de woningen in De Broedvogel. De woningen zijn 10,2 meter diep, hierdoor is het woonoppervlak minstens 126 m². De 16 woningen aan de kindervallei hebben met een grotere beukmaat van 6,0 meter een woonoppervlak van minstens 140 m². Heerlijk ruim wonen dus!

Alle woningen krijgen een luxe keuken die zelf samen te stellen is. Het gastentoilet op de begane grond en de badkamer, met tweede toilet, op de eerste verdieping zijn luxe uitgevoerd met sanitair van bekende merken als Villeroy & Boch en Hansgrohe.

De verkoop van deze ruime eengezinswoningen start in het najaar van 2019. Schrijf je vanaf dat moment in op jouw droomwoning! De inschrijving voor deze woningen gebeurt online via jouw persoonlijke account.

Als je vragen hebt over de (toekomstige) nieuwbouwwoningen, stuur dan gerust een e-mail naar het verkoopteam van De Nieuwe Vogelbuurt: verkoop@duravermeer.nl

Wil je in virtual reality door een toekomstige woning vliegen?